Jano, já bych Ti doporučila stojáka Pinky Winky, nemohla jsem ho tenkrát sehnat a nakonec jsem koupila ohlodek

, hlavně že ho budu mít.Už bych to nikdy neudělala, 2 roky mě trvalo dát keřík trošku do cajku, aby to bylo koukatelné, pochopitelně včetně přesázení, bylo to moc na větrném místě a jednou přišla v létě vichřice a já měla listy od větru potrhaný. Hned se přesazovalo

. Teď jsem s PW moc spokojená.Přiznávám, přednostně dostává vodu, protože nám neprší a květy bez vody nebudou nic moc

Geno, nevím, nechci Tě zrazovat, asi bych k domu VF nedávala, nejen že se rozvaluje, když je mladá, musí se zapěstovat kmínek zdřevnatět, který tu váhu květů udrží a to nějaký čas trvá. Ale myslím, že na place, nechráněná domem by měla určitě víc vody, včetně rosy. Latnatky vodu potřebují, z čeho by udělaly ty krásné květy. Minimálně 3 roky jsem ji v květu svazovala, teď už ne, drží sama.
Taky stříhám na 2 očka, někdy i míň. Když jsem s nimi začínala, nechávala jsem je víc a byla to chyba.No furt se učím

Ať Vám rostou
Pinky Winky, no lepší foto nemám
V. Fr.
VF nad plot ji nenechávám