Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Prodejci - zahradnictví - zásilkové služby

Re:Růže "francouzského" typu 28. dub 2010 14:51 #5990

• dresla
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 383
Objednávala jsem u ROSTLINEK 16.2. Nejprve mi přišlo upozornění, že ti, co objednávali až v 2. půlce února, přijdou na řadu ve 2.dekádě dubna. Pak mi přišlo oznámení, že Dioressence není a od té toby nic. Dík za připomenutí, zrušila jsem právě objednávku.
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže "francouzského" typu 28. dub 2010 15:15 #5992

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Takže koukám s Rostlinkama.cz nic moc nadšení? Já si tam vyhlédla spoustu cibulovin na které jinde nemůžu natrefit. Mám to vůbec napodzim zkoušet?
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže "francouzského" typu 28. dub 2010 15:18 #5993

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
No, nestíhaj, chlapci a holky slovenský, jo jo.

Violo, objednávala jsi josty nebo hosty? ;)

Já mám u nich ještě třemdavu a levandule a bílou gauru.
Napsal jsem si výslovně, že chci prostokoř. zvlášť a dřív.
Tak už poslali mečíky, muchovník, hrušeň a růže.
Sfouknou to při jednom poštovném. ;)
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže "francouzského" typu 28. dub 2010 15:43 #5995

• jaja99
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 861
Já bych ocůny, ladoníky, kamásie, snědky a takové míň venkovanům dostupné cibuloviny, tulipánů se bojím abych jen nekrmila hryzce víš? Dobře prubnu je objednám hodně brzo, třeba se dočkám.
Nectaroscordum siculum jo a hlavně tohle umučila jsem to.....
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže "francouzského" typu 28. dub 2010 15:43 #5996

• amazonka01
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 1568
Na podzim jsem u nich objednávala tulipány, marně přemýšlím, jak je možné, že kvetou červeně, když tu barvu nemám ráda a zcela určitě v objednávce nebyla.
No, ale byl to výprodej, tak to překousnu, jen je musím označit, v mých oblíbených vyblitých barvičkách jsou jak pěst na oko.
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže "francouzského" typu 28. dub 2010 16:54 #5997

• lanling
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 475
:) josty..bobule.. ale jedna objednávka přišla v poho začátkem dubna..ale už jsem pozdě poslala doobjednávku..tak jsem to musela objednat znova jako 2. objednávku:) doufám ale že mi teď nepřijde vše dvakrát:blink: :) jojo, levanduli bych taky ještě chtěla, dávala jsem si na konec krulichovi a ejhle, bílá je už vyprodaná:( tak snad na podzim..letos jsem to stejně jemně přepískla:blush: :) od starkla trvalky už raději neberu neboť zásadně přijdou vždy jiné než objednané:) ale keře a stromy má výbornéB)
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže 03. kvě 2010 16:58 #6305

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
Ahoj Honzo tak sem u rostlinek.cz na zkoušku objednala 4ks, tak dnes dovezla pošta balík prostokořených, zarazilo mě že to poslali až teď no nic, nicméně sem se k rozbalení ani nedostala protože přestože mi potvrdili objednávkovou sumu včetně pošty cca 550 přišla suma cca 850 a tak sem to vrátila,...tak nevím co s tím vymyslí ale než pošlou tak bude květen a to teda nevym prostokořené růže v květnu,....sem zklamaná.[/quote]

Honzo nebo někdo prosím radu a konzultaci, dnes mi přišla odpověď:Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa za systémovú chybu. Pri Vašej objednávke bola k trom
položkám priradená nesprávna suma. Ruže, ktoré majú cenu 309,- Kč boli na
Vašej objednávke uvedené za 99,90.
Za chybu sa ospravedlňujeme.

Můžete mi písno jak tomu rozumíte? Chápu to tak že když sem objednávala já viděla jiné ceny než oni? Takže napížu že to za ty ceny nechci, protože asi nejsem jediná kdo viděl 99kč že,....chápu to dobře že? Díky
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže 04. kvě 2010 00:08 #6315

• HonzaPM
  • Administrator
  • 620 m n.m.
  • Obdržená poděkování 9276
Tak k tvému dotazu - podle mailu chápu takto:
- tys koukala a objednávala a vybírala a viděla 99,90.
Ale oni už v tu dobu mysleli 309,-, jen nám to zapomněli sdělit. :laugh: :laugh:
Pakárna. :woohoo:
Nevěřím, že nemají schopného ajtýka nebo někoho, kdo ty ceny
ohlídá. A pokud udělali chybu, tak za ni mají zaplatit tím,
že ti je pošlou za cenu, kterou jsi viděla ty. Velkorysé řešení.
Poslat to bez upozornění za 309,- je chaotické.
Beru to s nadhledem, nečílím se - nač taky, jsou to paka a jsou
sami proti sobě. :)

V pátek mi paní volala, aby mi sdělila, že z mé objednávky nemají
bílou mavuň, bílou gauru, bílou levanduli, růžovou třemdavu, žluté kopíčko
a já nevím co ještě. Tak jsem ji zastavil a říkám - tak co teda vlastně máte?
Nechal jsem si to napsat písemně, páč mě ten výčet ´Nemáme´ omámil. :laugh:
Navíc mi vadilo, že volá v pátek, že to balí. Pak to přes víkend zbytečně někde trčí.
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže 04. kvě 2010 01:40 #6317

• lenpel
  • Platinum Boarder
  • Obdržená poděkování 1875
No sem jim napsala že jsem objednala za 99,- a oni potvrdili též 99,- a že jinou objednavku s cenou neakceptuji, přišla okamžitá odpověď, že mou objenávku stornují. Hotovo, vyřízeno. Tak nikdy více.A to sem jim psala už minulý týden to vůbec nereagovali. No nic uzavřeno.Díky za konzultaci.
Téma bylo zamčeno.

Re:Růže 04. kvě 2010 01:59 #6318

• Květa
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 9851
Mám pocit, že jsem už na ně nějaké stížnosti vyslechla.

Lenpel, rozumím tomu dobře ?
Ty sis objednala, oni ti objednávku potvrdili ( ? ), nedodrželi podmínky ( upravili/zvedli bez tvého souhlasu cenu ), poslali zásilku, kterou tys nezaplatila a poslala zpět.

Vzhledem k tomu, že při nakupování po internetu můžeš zboží vrátit do 14 dnů bez udání důvodu, lhůtu jsi dodržela - z tvé strany není sebemenší pochybení. Pro jistotu jim napiš, že odstupuješ od smlovy bez udání důvodu - a je vymalováno.

Myslím, že pokud to proběhlo takto, vyvázla jsi sice se zklamáním, ale bez finanční újmy.
Představ si, že bys zboží převzala, zaplatila a vracela zpět s požadavkem vrácení peněz.
Pokud by byli solidní, peníze by poslali. Pokud ne, dopadla bys podobně jako když si objednáš u Konvičkových v Tiché. Bez peněz, s nadávkami, bez zboží.
Nebo se zbožím, které nemá objednávanou hodnotu a tys ho vlastně nechtěla.
Pak by ti zbývala pouze obchodní inspekce nebo soud.

/Tzv. virtuální nákupy a nákupy mimo obvyklé prostory podnikatele jsou v občanském zákoníku upraveny v § 52 a násl. Uzavřete-li smlouvu pomocí prostředku dálkové komunikace (telefon, mail, internet...), můžete od ní odstoupit bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží, a to i v případě, že zboží nemá žádnou vadu a shoduje se s kupní smlouvou. Zákon dále stanovuje, že vám prodejce musí před plněním poskytnout určité informace o sobě, o smluvních a záručních podmínkách atd. Pokud tyto informace neposkytl, prodlužuje se lhůta pro odstoupení až na 3 měsíce (jestliže je poskytne dodatečně, začíná od jejich poskytnutí běžet 14denní lhůta)/.
Téma bylo zamčeno.
Moderátoři: Eva L., Květa