Už jsem se odnaučila

vyjadřovat spokojenost/nespokojenost se stavem objednávaného zboží ze zásilkovek na forech, páč hodnocení je značně subjektivní a záleží také na štěstí.. nejen se zásilkovkama samotnýma ( kvalita, velikost, odrůdová pravost ), ale i na rychlosti pošťáka, počasí atd..
Honey - v tomto případku jsi mimo. U Žižků není klasický inshop ( zatrhneš, potvrdí se ), ale objednáváš mailem. Tzn. napíšeš seznam a za nějakou dobu přijde dodávka ( rodinné zahradnictví, kde zasílání je "navíc" ).
Páč většinou objednávám specialitky, vyžádala jsem si zač. března zpětný emil, zda jim rostliny přežily, zda je mají v dostatečném počtu. Věděla jsem, že jsou dovozové, od něčeho jsem brala vícero ks.. ( tímto způsobem nakupujeme již delší dobu - pro několik z nás ). Byly mi telefonicky potvrzeny, následně mailem dtto. Najednou ale byl už začátek května, nikdež nic. Znovu jsem volala ( 3x Dano, 3x !!

... ), zda mají. No a pak šlo už pouze o rozhodnutí, zda dojet nebo objednat ( páč při os. odběru jsme ukořistily loňské rostliny, při trvání na dodávce poštou bychom dostaly - zřejmě - zásilku až v létě, s mladšími exempláři - šlo o jednu rostlinu, ovšem o tu, kt. jsme chtěly všechny ).
Něco z objednávaného jsme už nepřivezly ( v procesu množení ).
Osobně od Žižkových beru již po několikáté a moc je chválím. Naprostá spolehlivost v pravosti odrůd, velké rostliny, většinou poloviční cena na rozdíl od tolik propagovaného Havlise.
Vzhledem k poloze zahradnictví je možné se i osobně přesvědčit o tom, zda u nich ( !! ) jsou životaschopné. Žádné zapouštění rostlin v kydlíku do kamínků, na zimu vyndám a přesto napíšu je schopná přezimovat...