Jen tip na nákup, když už jezdíte do Lelekovic - zahradnictví Šebrov má solidní nabídku kontejnerovaných růží. Převážně Kordes, ale i nějaké Austinky, Poulsenky a jiné. Jsou trochu ošlehlé posledními mrazy, co tu byly, ale jsou ok. Některé jsem si napsala, ale nejsou to všechny, to jsem nedala.
Prvně Ghislaine de feligonde a Guirlande d´Amour ve středním květináči, tak 5-6 silných výhonů (neprohlížela jsem všechny) za 549,-.
Pak: Mandy, Coco, Charmant, Scheekopfe, Dame de Coeur, Bonica, Red LdV + LdV, Lila Wunder, Marie Curie, Lemon Romantica, Friesia, Rötkäpchen, Topolina, Westerland, Rose de Rescht, Jacques Cartier, Rosengräfin Marie Henrietta, Gartenprincessin Maria Jose, Constanze Mozart, Oh Happy Day, Beverly, Traumfrau, Bellevue, Kordes Jubilee, Hamburger Deern, Athena, La Perla, Nostalgie, Wedding Bells, Grande Amore, Sunny Sky, Cherry Lady, Souvenir de Baden Baden, Fairest Cape, Rotes Meer, Rosa Zwerg, Babylon Coral Eyes, Hit Regina, Feline, Kapratia, Kalmar, Silvinetta, Melodia, Barbados, Lidka, Grand Prix, Handel, Papa Meiland, Achenerdom, Gold River, Multiflora, Rubrifolia Glauca, Rugosa, Nitida, Kalmani, Octavia Hill, Naheglut, Indiane, Margaret Merril, Lichtkonigin Lucia, Schneewitchen, Kronprincesse Mary...
Mají nějaký eshop, který je s nimi propojený, ale tam je těch růží jenom pár. Nevím, jestli to jde objednat jinak. Ceny většinou 289 - 359, u botanických pod sto.