JUDY, tvoji chválu na zahradnictví Holzbecher jsem poslala synovi, není moc kytkový, ale kdysi na jakémsi kurzu o zakládání přírodních zahrad o téhle firmě slyšel samou chválu, prý si i sami šlechtí a pan majitel je spoluatorem knihy o skalničkách a dopadlo to ... prý mne potřebuje na radu do dědiny kousek dál, jel v monterkové kombinéze, že ještě bude kupovat nějaké železo, netušila jsem nic zlého do doby než odkočil na Lelečky. A tam mne u Holzbecherů vysadil a bež se podívat, jedu dál, vrátím se pro tebe. Chodila jsem, koukala jsem, a opravdu nic nechcííííííí a měla nerva, kde kluk je. Když jsem se po koukání a procházení ptala paní, zda je možno navštívit i pěstební plochy - prý od července ano - a mlsně se dívala dolů na tu krásu, vidím synátora v červené kombinéze jak se tam spokojeně proochází, baví se zaměstnanci, nakukuje do skleníků. Byl nadmíru spokojen. Jen prý se divil, jak jsem se já nahoru dostala.
Paní byla úplně skvělá, rostlinám rozuměla nadmíru, pohodový člověk - typově přesně naše psí tatérka. A tohle jsme dovezli.
Nabídku, že se ještě zajedeme podívat o pár ulic dál do tohotohle
www.adamza.cz/sortiment-1 , se mi naštěstí podařilo odpálkovat - údajně mají jen velkoobchod - i když mne syn přesvědčoval, že prodávají i příchozím.
Připojuji se tedy ke chvále zahradnictví Holzbecher.
JUDY, prosím, prosím, nevíš náhodou co je to za keřík, který mají v korytě hned u vstupní branky, nenafotila jsem, paní už byla jinde a tak jsem se nezeptala, všimla jsem si až když jsme odcházeli - nááááádherně voněl. Díky.