Regino, když máš možnost se bez další finanční újmy se Zzojou soudit,třeba to pomůže do budoucna všem dalším zákazníkům. Třeba to tak daleko nedojde a snad si uvědomí , že jejich "přístup" k zákazníkům jim nebude procházet. Já mám bohužel s uplatňováním "spravedlnosti " soudů špatné zkušenosti,proto jim jen pošlu e-mail s názorem na jejich úroveň služby , a to i s vědomím, že jim můj názor bude ukradený. Jde o slušnost a etiku v podnikání,obojí je špatně vymahatelné. Růže nechám v zemi a dám jim šanci, zda obrazí třeba napřesrok. Jsem takový neekonomický zachránce rostlinných i zvířecích lazárků a někdy se překvapivě povedlo.
Paní Stupárková z Aronie je v komunikaci i v kvalitě rostlin naopak perfektní.Vidím, že máš stejně dobrou zkušenost. Dokonce telefonuje,zda mám zájem , přestože objednané trvalky neobdržela v 1.jakosti. Všestranně výbornou zkušenost mám i s p. Šípem. Ne zrovna dobrou zkušenost mám se zahradnictvím ze Spomyšle, tam šlo o organizační chybu asi brigádníků.Nereagovali na mou objednávku a po mé urgenci poslali , co zbylo. Sazenice jakž takž slušné, 2 ale úplně suché. Tam reklamuji.