rok.zaruka napsal:
ráda bych se podělila o zkušenost z eshopem zahradnictvím Paradise garden, okolí Prahy.....úžasný přístup, mají osobní rozvoz(prý s tím mají nejlepší zkušenost a rostliny netrpí) i kvůli pár trvalkám (a to sem ze severní Moravy) v ceně klasických dopravců, rostliny v perfektním stavu, narostlé zdravé, žádné jednostéblové chudinky, ceny srovnatelné z ostatníma,perfektní komunikace
normálně bych se nezmiňovala,ale byla sem příjemně překvapena, odběr zatím jen jeden,tak snad to bude fungovat i příště, biť výběr nemají dechberoucí, mají ještě pár věcí co bych časem ráda:-)
Rok.zaruko, nevím, cos objednávala. O téhle firmě jsem nevěděla vůbec. Prošla jsem nabídku. Objevila jsem rhododendron Hans Hachmann. Řekla bych, že už to bylo jako komedie. Bylo to krátce po tvém příspěvku. Mezitím jsem dostala další tři kultivary, které jsem postupně vracela dopravní službou, která dovážela jiné rostliny. Závěr byl ten, že vrátí peníze a máme si s kolegou už ponechat poslední záměnu. Všechny květináče neoznačeny, žádná visačka, žádná etiketa, nic. Jak si myslí, že to poznají, tomu moc nerozumín. Ale pokud by to fungovalo, je mi jedno. Ale zjevně nefunguje. Dohoda z pátku. Peníze na účtu zatím nejsou.Ani nemohou být. Ale předpokládám, že vrátí.Pokud ne, tak samozřejmě napíšu.