Kamcule neděkuj, ale písni, jestli ji mám teda nechat bokem, klidně SZ.
Krom toho ku všeobecnému veselí překopíruju komunikaci s českou poštou, upozorňuji na datum první odpovědi

Dresla mi poslala balíček v úterý 27.11., budiž, středa státní svátek, ale ani v pátek nic, přitom na jaře tu byl druhý den. Zkusila jsem písnout na poštu, jestli teda by to nešlo prošťouchnout (jsem na gymplu jeden měsíc brigádně taky třídila - ještě na Masaryčce, tak vím, co je tam za hromady),
neb od středy večer se to dle sledování zásilek válelo v Malešicích na centrálním třídění zásilek.
v poledne, 29.11. - pátek:
Dobrý den,
moc prosím, lze jakkoliv popohnat "zaseklou" zásilku č. BX.......?
(odkaz na sledování zásilek)
Obsahuje prostokořenné rostliny, hrozí úplné znehodnocení obsahu.
Děkuji za informaci,
M. ....
Datum: 3. 11. 2015 13:04:29 - úterý
Dobrý den, paní M,
zásilky (bez sjednané doby dodání, tzn. ty, které nemají v přepravě přednost) jsou dodávány zpravidla během 2 - 5 pracovních dnů po dni podání.
Tato lhůta je však pouze orientační a v případě nepravidelnosti může být i delší.
Dle dostupných datových záznamů byla zásilka Vámi uvedeného podacího čísla dne 2.11.2015 dodaná.
S pozdravem
XY
Call centrum
4.11. ráno
Děkuji za informaci,
opravdu, po dalších 3 dnech než jsem se odpovědi dočkala, "to vyhnilo", doslova.
Hodně spokojených zákazníků přeji.
M.
14:15:28
Dobrý den, paní M,
velmi lituji, ale všechna e-mailová podání se zpracovávají dle pořadí, v jakém do centrální schránky přicházejí.
Technologické podmínky tohoto pracoviště nám bohužel nedovolují odpovídat na e-mailová podání bezprostředně po jejich příchodu.
Za způsobené nepříjemnosti přijměte, prosím, omluvu.
Hezký den
XY
Call centrum