Jano, ona je to systematičnost z nutnosti. Já už v hlavě toho moc neudržím
I tak je to systematičnost zdánlivá - sem/tam zapomenu něco do tabulek zanést nebo jsem líná je aktualizovat.
Už teď třeba vím, že v tom mém seznámku chybí Guirlande Rose a Princess Sibilla de Luxembourg. Obě jsem odTRUŇovala v průběhu sezony, nějak jsem je do záznamů nezahrnula. První z habituelních důvodů asi před dvěma lety, druhá odešla na korovou spálu letos.
Annapurna - já ji měla, znovu. Na mne dost čajovkovitá.
Vichy - lenora. Nějak jsem na podzim ( divím
) nenacházela vhodné objekty zájmu k pořízení. Vždycky jsem se na něco koukla, říkala jsem si, proč bych si xy pořizovala, jámy kopala, když už něco podobného mám.. a nikdo samo nezaručí, že by nové bylo lepší než stávající. Navíc jsem se bičla, počochnila si nový záhonek na popínavky/sadovky, tak se objekty mého chtíče obracely tímto směrem. Stejnak zůstal poloprázdný, se mi už víc nechtělo.
Je v pořadí, na černé listině, až něco potencionálně slibného objevím.. ( podobně je na tom povícero růží se kterými nejsem spokojená, nejdou mi tu - ale zatím mne "nepálí". Odnesou nejspíš až nějaký momentální záchvat nechuti.)
Jani, jj, opraveno. Jsem ráda, že se Biedermeirovi vede.
ad Larissa - vykmitla je naprosto přesné.
Může za to dlouhý podzim. Sice s přesuny začínám termínově velmi pozdě proti ostatním, ale tím, jak bylo furt teplo.. napadaly mne pak už ptákoviny, no. Svezla se s kolečkem přesunů, právě ten momentální záchvat nechuti. Nutno poznamenat, že v II. fl. měla 9 květů, zbytek zase opadal.