Ajko a Jituš ahoj, Kája má pravdu. U mě šla humanita taky stranou. Nejsem člověk, který by se vyžíval v hubení čehokoli, ale předloni jsem byla taky zoufalá. Ty díry byly snad všude a taky jsem nadzdvihávala různé užrané rostliny a srdce mi to rvalo. Nejvíc se jim zalíbilo kolem Louise Odier - tam snad měli centrálu nebo co. Myslela jsem, že o ni přijdu, stále jsem ji jen přišlapávala do země. Chvíli pak stávkovala, ale dnes jsem ji stříhala a už vypadá dobře. Kupovala jsem granule na hubení myší normálně v zahrádkářských potřebách - opakovaně, dokud to bylo třeba. Je na nich napsané na jaké druhy myší jsou. Kupovala jsem na hryzce. Dávala jsem si rukavice a snažila jsem se je sypat opatrně ze sáčku přímo dovnitř do děr, abych se jich nedotkla, prý mají opravdu dobrý čich. Chodila jsem to denně kontrolovat a dosypávala, dokud návnada ubývala. Měli těch návnad více druhů, raději jsem je střídala. Když byla díra zacpaná, hledala jsem nové aktuální. Trvalo to nějaký čas a nějaký peníze to taky stálo, ale vyplatilo se to a fungovalo to. Snažila jsem se, aby se to nikde nepovalovalo kvůli třeba cizím kočkám - sami psa nemáme a kočky máme jen doma. A mám pocit, že dokonce měli nějaké, čeho si údajně domácí mazlíčci nevšímají. Loni už jsem měla naprostý klid. Kamenujte mě...