Heleďte, jakmile píšu v bodech, je to se mnou špatný.

Vše, co napíšu v tom připadku totiž myslím vážně.
Ještě dodatek k včerejšímu elaborátu :
1. Já jsem to tu rozčurbesila, já musím po sobě uklidit.
Děkuju tímto Dany za její ( víte který ) příspěvek. Teprve on mne vedl k poznání, že je nutné stanovení pravidel fóra ( mně to předtím nenapadlo, mám je zažitá ).
2. Poprosila jsem Pavla o navrácení oněch dotyčných smazaných diskusí. Bohužel, záloha se provádí v určitém časovém odstupu, rozhodně se je nepodaří vrátit celé, nedotčené. Po navrácení do Volné diskuse budou zamčeny.
3. Až tato debata skončí, d. Návrhy i Vzkazy budou smazány. Dejme tomu k Novému roku. Ne proto, že bych se osobně za něco, co jsem napsala styděla, ale proto, že : nechci, aby nově příchozí videli, jak moc jsme schopni se hašteřit.
Na tomto trvám.
4. Ve včerejším příspěvku jsem udělala chybu ( vyjádřila se nepřesně ).
Napravuji to tímto takto :
Květa napsal:
3. Co vidím jako absolutně zbytečné, nazvu tvrdě : neetické ! a nepřeju si už nikdy znovu opakovat je zveřejňování soukromých sdělení ( zprávy + maily ) na skle. Toto platí pro všechny účastníky fóra, včetně moderátorů i adminů. Zažila jsem to na Livu - a...
Pro dobro nás všech – už nikdy více !
Pokud se tato situace někdy znovu bude opakovat, příspěvek tohoto znění bude bez jakéhokoliv upozornění smazán a pisateli dána výstraha.
v původním příspěvku toto opravím bez edit.
a teď jdu číst SZ.