Holky zlatý, děkuju všem, takže oba

, koňský dám (snad manžel dá

) dolů do pařeniště a do skleníku a kravský do brambor

. Plevel bude vždycky. Já jen pořád přemýšlím, že bych si dělala vlastní kompost na růže z ověřených zdrojů

. Jak se, amazonko, fermentuje hnůj? Bylo by to dobré pro ten můj růžový kompost? Zfermentovat, zkompostovat....
Lenpel, já sela už dřív do kyblíků a dala jsem to ven na mráz, kytičky kytičky a zase kytičky, něco i do skleníku, vyzkouším, jestli mi to tam stačí vyrůst do doby sázení. Letos už seju vždycky jenom trošku, aby nás to nevystěhovalo, jako vloni

, to jsem neměla zkušenosti. Zkusím vzpomenout- nejmilovanější ostrožky, tentokrát už z vlastních semínek, to jsem zvědavá..., všelijaké verbeny (ale tu Dreslinu nemám), lobelky, letos zkusím otočník-skrutec,hlaváč,osvědčených už pár kopretin, pár vrbic pro kamarádku, šuškarda mi vloni nevzešla,oměj taky nee,pár vrbin, nějaké zvonky, trošku šateru, suchobýlu,zkusím bělotrn, modrou limonku, malinko pomněnek, na zkoušku zaječí ocásky, pár drchniček... tak tak nějak. Ještě jsem chtěla - nemůžu si vzpomenout-takovou zelenou výplňovku, co nenápadně kvete snad do žluta a začíná na "k", tu jsem nesehnala zatím. Zásobuju taky maminu a její kamarádky v zahr. kolonii. A taky jsem zasela už papriky všelijaké a
pak někdy rajčata a pórek a okurky a bazalku a majoránku a bílé balkónové kopretinky a kobeu a a a...to bude asi tak všechno

Některé trvalky mám už od loňska a časem už tak blbnout nebudu

.