lenpel, papriky budou taky doma na parapetech a rajčata tam budou taky, u nás to pak vypadá

! Nevýhoda je, že máme bohužel většinu oken na severo-východ a ještě ke všemu podlahové topení, takže je nic nehřeje

. Papriky pak půjdou do skleníku a některé i ven.
Na ty tvoje kvítka se musím podívat, na izotomu jsem včera koukala a pak nekoupila, napravím. S těmi dýněmi, to je sranda, to bych mohla zkusit. Škoda, že už tatínek manžela nežije, měl by radost, že využívám půdu aspoň něčím na jídlo

. Ta lufa, taky zajímavá, když pořád nemám zarostlou tu svou stavbu z roxorů, mohla by nahradit kobeu, třeba by jí to s klematiskama slušelo

. A vitálka - našla jsem - je taky móóóc pěkná, musím si vše zapsat. Řapíkatý celer taky budu sít, to jsem zapomněla. ještě jsem nenapsala slézovku nebo slézovec - vloni mi ji tady identifikovali, měla jsem ve směsi od paní přísady, na podzim sebrala semínka růžové zvlášť a bílé taky a pak zapomněla, které jsou které

. Nocenky jsem uchovala hlízy. Ale to mě nebaví přes zimu ochraňovat, jiřinky a begónky a tak. Ve sklepě plesniví. Mamina je klidně uchová v zemině v paneláku ve "sklepě" na poschodí. Čili v teple. Už jí raší, viděla jsem v neděli.