další části záhonu se mi budou popisovat už těžko. Nejsou doosázené nebo naopak kytky jsou přebujelé, musí jinam.
Magenta vokno
( fotka je špatná, vyblajchlá ) , polovina října.
vedle Sanguisorby Stand up Comedian je skupinka Misc. :
Flamingo, Positano
Yaku Jima
semenáč Paeonia rockii
Calamagrostis brachytricha
bílé náprstníky, Sanquisorba tenuifolia Alba ,růžové mavuně, nějaké filipenduly ( ještě nekvetly ), vysoká Echinacea ´Pink Poodle´( kurňa, doufám, že na jaře obrazí, chytla houbu ), perovskia, růžová pivůně. Verbena hastata Rosea ( kde se vyskytla )
Phlox Magical Surprise.
Vše ale zarostla Aster Lady in black.
Doleva od ní je skupina r. : 'Alan Titchmarsh' + Angela a Agnès Schilliger. Echinacea Merinque.
Panicum virgatum ´Heiliger Hain´, Origanum laevigatum Zorba Red ( prý to není ono, navíc semiválelo, půjde jinam ).
r. : Jean Stephenne ( jarní : kam s ní, ale docela se mi tam líbí )
před růžemi je Anthriscus sylvestris Ravenswing ( kvete v dubnu ), ať se stříhá, jak se stříhá, za 3 týdny zas naroste. Petržel jedna

.
přední lajna :
r. 'Pink Pirouette' ( P/L ), 'Lovely Fairy',
Bonica, Phlox paniculata Swizzle ( ? ), aster frikartii Aster Flora's Delight ( časná, kvetla od jara, cca 3 měsíce. Díky Heleně vím, že její barva je bodláková. Vůbec ji neumím zkombinovat

- ke kt. barvě se hodí ? )
v červnu/červenci tam kvetla salvia viridis ( semení se, letnička ), 3 x phlox ( noname 2x + David ).
S Bonicou byly do trojsponu sázeny ještě Sharon´s Love a Maria Mathilda
mám tam ještě krásný zvonek - Adenophora triphylla var japonica
www.google.cz/search?q=Phlox+paniculata+...56a&biw=1173&bih=746
pravidelně mi chytá padlí,
celé je to ukončené/předělené Pennisetum alopecuroides var. viridescens - jednou z variant Moudreho
geranium Sirak, vyndávací eucomis + neosázené ďoury, spousta pampelind